Een nuchter team
met passie voor
vakmanschap

Twee broers met een passie en drive voor auto’s. Dit heeft ons samen gebracht tot het dynamische familiebedrijf die wij vandaag de dag zijn.

Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? De vruchten van Autobedrijf Weldam gaan terug naar 2003 toen onze vader zijn droom achterna ging en begon met een autobedrijf. In zijn kleinschalige bedrijf importeerde en exporteerde hij jarenlang auto’s waar hij enorm van genoot. Dit werd een succes. Tot ons verdriet deed zich in het jaar 2013 een tragisch gebeurtenis voor en kwam hij te overlijden.

Uiteraard valt de appel niet ver van de boom. Wij hebben na het overlijden van onze vader het roer in handen genomen. Onze kennis en kunde over auto’s hebben wij te danken aan hem. Wij mochten namelijk sinds jongs af aan mee naar zijn garage waar hij zijn kennis, kunde en ervaring in het vak met ons deelde. Dit resulteerde in dat wij passie ontwikkelden in het vak waarna wij zijn voetstappen hebben gevolgd. Met trots kunnen wij vandaag de dag zeggen dat dit een succes is geworden.

Met een moderne showroom van 2000m2, een breed netwerk aan dealers, jarenlange ervaring en diverse partners die leiden tot jonge occasions onderscheidt Autobedrijf Weldam zich van zijn concurrenten.

Naast het doel om onze klanten gelukkig te maken met een geweldige auto hechten wij ook veel waarde aan dat onze klanten zich thuis voelen tijdens hun bezoek aan Autobedrijf Weldam. Hiervoor beschikken wij over diverse faciliteiten zoals een lounge ruimte waar de klanten tijd kunnen doorbrengen onder het genot van een Baristo en een speelruimte waar uw kind(eren) zich veilig kunnen vermaken.

Neem gerust een kijkje in onze showroom en laat u informeren door één van onze medewerkers. Team Weldam heet u van harte welkom!

Onze missie

Onze missie - auto's verkopen op een wijze waarop wij zelf graag een auto aanschaffen - is de drijfveer van ons bedrijf. Iedere dag opnieuw streven we er naar top-service aan onze klanten te verlenen en of zij nu een tweedehands auto in het lagere-, midden- of hogere segment aan willen schaffen, is voor ons niet relevant voor de geboden service. Iedereen gelijk behandelen op een wijze waarop we zelf graag behandeld worden, zo omschrijven we onze missie het liefst.

Betrouwbaar
Verbindend
Vakkundig

Onze visie

Ons visie is om de autobedrijf te zijn voor meerdere generaties en een informeel binding te vormen. Daardoor bundelen we onze passie, klantgericht- en vakkundigheid om de beste oplossing te vinden.

Wij vinden het enorm belangrijk dat u bij ons thuis voelt en het gevoel krijgt dat u ten alle tijde welkom bent. Het verhaal van onze klanten nemen we altijd mee om een passende oplossing te vinden en delen dit binnen ons Weldam familie.

Ons team

Maak kennis met ons vakkundig team. Ons doel is om uw volgende aankoop of onderhoud te verzorgen, zodat u de beste ervaring krijgt.

Eerst even
kennismaken?

neem contact opMert Mutlu
Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren, gebruik te analyseren en onze marketing werkzaamheden te ondersteunen.