Een nuchter team
met passie voor
vakmanschap

Twee broers met een passie en drive voor auto’s. Dit heeft ons samen gebracht tot het dynamische familiebedrijf die wij vandaag de dag zijn.

Maar hoe is het allemaal begonnen? Het avontuur van autobedrijf Weldam begon in 2003, toen onze vader zijn droom achternaging en begon met een autobedrijf.Het begon natuurlijk kleinschalig. Hij importeerde en exporteerde jarenlang auto’s en hij genoot hier erg van. Door de passie voor zijn vak werd dit een groot succes. Hij boekte de volgende jaren een mooie groei met zijn bedrijf. 10 jaar na het begin van het autobedrijf kwam tot ons verdriet onze vader door een tragische gebeurtenis te overlijden. 

Gelukkig valt de appel niet ver van de boom en hebben wij het stokje van onze vader over kunnen nemen. Van hem hebben wij erg veel geleerd over auto’s en over de handel. We mochten namelijk van jongs af aan met hem mee naar de garage om mee te kijken met het werk dat hij deed. De kennis en kunde die we daardoor aan hem te danken hebben steken wij vol passie in onze onderneming.

Deze kennis en kunde heeft ons, samen met onze eigen ervaringen de afgelopen jaren en ons nuchtere, vakkundige team, gebracht tot de dynamische, succesvolle onderneming die wij nu zijn.

Met onze 2000 m2 grote moderne showroom aan de vijverweg te Wierden, een breed netwerk aan dealers en andere partners en onze jarenlange ervaring onderscheid autobedrijf Weldam zich in de verkoop van jonge occasions ten opzichte van de concurrenten.

Wij willen natuurlijk onze klanten gelukkig maken met een mooie, nieuwe auto maar wij hechten er ook veel waarde aan dat klanten zich thuis voelen tijdens hun bezoek aan autobedrijf Weldam. Om hiervoor te zorgen hebben wij een prachtige lounge ruimte waar klanten tijd kunnen doorbrengen onder het genot van een heerlijk kopje koffie uit onze baristo en de kinderen kunnen zich tijdens het bezoek aan autobedrijf Weldam veilig vermaken in de speelruimte. 

Team Weldam heet u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom om rond te kijken of u te laten informeren door een van onze medewerkers.

Onze missie

Wij willen auto’s verkopen op een wijze waarop wij zelf graag een auto zouden aanschaffen. Dit is de drijfveer van ons bedrijf. Iedere dag opnieuw streven we er naar topservice aan onze klanten te verlenen. Of de klant nu een auto uit het lagere, midden of hogere segment aanschaft heeft voor ons geen impact op de geboden service. Wij behandelen iedereen gelijk en op een wijze waarop wij zelf graag behandeld worden!

Betrouwbaar
Verbindend
Vakkundig

Onze visie

Wij willen een autobedrijf zijn voor meerdere generaties en een informele binding vormen met onze klanten. Daarom bundelen wij onze passie voor auto’s, onze passie voor het vak, onze klantgerichtheid en onze vakkundigheid om dit op de beste manier te uiten. 

Wij vinden het enorm belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en dat duidelijk wordt gemaakt dat u ten alle tijden van harte welkom bent in onze showroom waar u kunt genieten van een heerlijke Italiaanse Baristo in onze Weldam lounge. De verhalen van klanten nemen we altijd mee om altijd te blijven verbeteren en dit delen we binnen onze Weldam familie.

Ons team

Maak kennis met ons vakkundige team. Ons doel is om u de beste ervaring te geven bij uw volgende aankoop of bij het uitvoeren van onderhoud.

Eerst even
kennismaken?

neem contact opMert Mutlu
Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren, gebruik te analyseren en onze marketing werkzaamheden te ondersteunen.