Service & onderhoud

U kunt in onze moderne werkplaats terecht voor een breed scala aan diensten.

Direct een afspraak maken voor onderhoud of APK? Klik dan op "Maak een afspraak" en wij komen er binnen 24 uur op terug!

Onderhoud & APK

Uw auto is een kostbaar bezit waar u natuurlijk goed voor zorgt. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw auto in goede staat blijft, maar vooral ook dat u altijd met een veilig gevoel de weg op kunt. Bij een onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van uw auto gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, kostbare reparaties voorkomen worden.U heeft de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw auto tot in de puntjes wordt verzorgd.

Financiering

Het financieren van een auto is en blijft maatwerk. Zonder dat je onnodige vragen hoeft te beantwoorden kan de financiering geregeld worden. Samen met verschillende partners biedt Autobedrijf Weldam alle vormen van financial-, full operational lease en financieringen aan. Ondernemers en particulieren kiezen zelf hoe zij hun droomauto aanschaffen.

De financiële diensten zijn van toepassing op iedere auto binnen onze collectie.

Styling

Wilt u uw auto een nieuwe look geven? Dan kunt u  bij ons terecht voor styling van uw auto. Wij werken met verschillende partners samen om de styling van uw auto naar wens te laten stralen.

Wij bieden onder andere het volgende aan:
- Velgen
- Ramen blinderen
- Ontchromen (Verwijderen van chroom details)
- Remklauwen spuiten naar wens
- Gordel vervangen naar kleur van wens
- Upgraden van stuur of grill

Zoekopdracht

Bent u opzoek naar uw droomauto of heeft u uw droomauto gezien? Wij kunnen hierbij helpen van advies over uw auto tot aan het ophalen en invullen van benodigde documenten.

Autobedrijf Weldam heeft verschillende partners in Europa waar we terecht kunnen voor het importeren van voertuigen uit andere landen. Hierbij wordt u volledig ontzorgt en zorgen wij voor het hele process (Advies - Onderhandeling - Ophalen - Invullen documenten incl BPM aangifte - Afleveren)

Schade herstel

Heeft u schade aan de auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen door ons. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren.

Voorbeelden van schades waar wij u verder mee kunnen helpen zijn:
- Lakschade
- Hagelschade
- Sterretjes in voorruiten
- Koplampschade
- Stoeprandschade

Eerst even
kennismaken?

neem contact opMert Mutlu
Door op "accepteren" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren, gebruik te analyseren en onze marketing werkzaamheden te ondersteunen.